Naslovnik Naslovnik €9.40
Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

NAŠI UMETNIKI - SLIKARJI MEDNARODNEGA ZDRUŽENJA

Vsi slikarji v Sloveniji slikamo izključno iz svojega veselja in iz potrebe, da smo ustvarjalni ter se samoizobražujemo na raznih likovnih tečajih.

Dosti bolje je imeti pred seboj in za seboj življenje izpolnjeno z dajanjem, delom in ljubeznijo, kajti človek je velik takrat kadar dela.

Naše združenje je organizirano prek naših založb zato, da trži naše izdelke, ki jih naredimo z usti in ni mišljeno kot čustveni apel, da bi ljudje dajali dobrodelni prispevek, temveč, da bi plačali tisto, kar smo ustvarili. Na takšen način dobimo občutek, da smo ustvarjalni in da sami lahko poskrbimo za se. Ni ga čez občutek, da si koristen, ker ti to daje samozavest, ki nam je še kako potrebna.
Naj gre zahvala vsem, ki nam izkazujejo zaupanje in opravičilo tistim, ki jih naše voščilnice vznemirjajo.

Člani mednarodnega združenja, ki rišejo z usti ali nogami smo:

Vojko Gašperut - polnopravni član
Benjamin Žnidaršič - polnopravni član

Angela Medved - štipendistka
Željko Vertelj - štipendist
Silvo Mehle - štipendist
Roman Gruntar - štipendist
Jože Vodušek - štipendist
Dragica Sušanj - štipendistka
Neja Žiger - štipendistka
Tina Pavlovič - štipendistka

Člani mednarodnega združenja so bili tudi Stanka Glavan, Stojan Zafred in Jani Bevc, katerih življenska pot se je zaključila pred leti.

 

 

unsu, vdmfk, Zveza paraplegikov Slovenije, slikarstvo, slikanje, z usti, divača, stojan zafred, slikar, umetnik, voščilnice, koledarji, beležke, darilni papir, založba, UNSU, darilne, kartice, namizni prti, ženske, torbice, slikanice, knjige, naslovniki, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, slikarji, z ustmi, z nogami, umetnost, Porcelan, skodelice, namizne kartice, svileni šal, sestavljanke, sestavljanka, denarnica, ženska, reprodukcije, reprodukcija, obesek za ključe, žepni koledar

 

 

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 8 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00

Naslovnik Naslovnik €9.40

Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50