Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Naslovnik Naslovnik €9.40
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

O ZDRUŽENJU VDMFK

Mednarodno združenje slikarjev invalidov (VDMFK - Vereinigung der Mund und Fussmalenden kunstler), ki rišejo z usti ali nogami, je združenje, ki po svetu ponuja poleg voščilnic tudi druge artikle, ki so izključno narejeni s poslikavami njihovih članov.

Člani tega združenja so lahko le invalidi, ki se izkažejo s svojim prizadevanjem in jih povezuje v medsebojni odnos iskanje mejnega območja ustvarjanja, prijateljstvo in volja do ustvarjalnosti ter izključno slikajo z usti ali nogami.

Združenje nudi svojim članom izboljšanje njihovega življenjskega standarda s tem, da jim daje štipendijo, jih predstavlja v likovnih galerijah doma in po svetu in jim nudi dodatno likovno izobraževanje.

Slovenija je zadnja članica tega združenja, ki je znotraj organizirano kot vzajemna pomoč najtežje prizadetih invalidov.


Naslov:

Vereinigung der Mund und Fussmalenden
Künstler in aller Welt e.V.
Im Rietle 25
FL-9494 Schaan
Fürstentum
Liechtenstein

http://www.vdmfk.com

bot-logo

unsu, vdmfk, Zveza paraplegikov Slovenije, slikarstvo, slikanje, z usti, divača, stojan zafred, slikar, umetnik, voščilnice, koledarji, beležke, darilni papir, založba, UNSU, darilne, kartice, namizni prti, ženske, torbice, slikanice, knjige, naslovniki, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, slikarji, z ustmi, z nogami, umetnost, Porcelan, skodelice, namizne kartice, svileni šal, sestavljanke, sestavljanka, denarnica, ženska, reprodukcije, reprodukcija, obesek za ključe, žepni koledar

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 7 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50

Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00

Naslovnik Naslovnik €9.40