Naslovnik Naslovnik €9.40
Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

MARTINA PAVLOVIČ

Martina Pavlovič se je rodila 24.08.1974 v Kranju, kjer živi tudi sedaj. Leta 1999 je imela nesrečo s padalom in si zlomila vratno hrbtenico ter tako postala tetraplegik.

V času nesreče je bila še študent. Po treh letih po poškodbi je s študijem nadaljevala. Diplomirala je pred dvemi leti in postala profesorica biologije in gospodinjstva. V tem času je začela pisati članke za naravoslovne revije. Pri Zvezi paraplegikov Slovenije je sedaj urednica glasila Paraplegik, pri Društvu paraplegikov Gorenjske pa je postala kulturni referent.

V vseh teh letih se je močno navdušila nad slikanjem, še bolj pa se je njena želja okrepila z udeležbami na likovnih delavnicah. Slikanje je popolnoma spremenilo njeno življenje, saj je ponovno dobila moč, voljo in smisel življenja. Tri leta že slika z usti, s 1.3.2009 pa je postala štipendistka mednarodnega združenja.

 

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 8 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00

Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50

Naslovnik Naslovnik €9.40