Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Naslovnik Naslovnik €9.40
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

NEJA ZRIMŠEK ŽIGER

Neja Zrimšek ŽigerNeja Zrimšek Žiger se je rodila 23.12.1999 v Ljubljani brez obeh rok. Od rojstva dalje obiskuje fizioterapevtko na Inštitutu za rehabilitacijo invalidov, ki ji je pomagala pri osvajanju pravilnih gibalnih vzorcev, ki so odskočna deska za vse nadaljne spretnosti, ki jih je Neja razvila. Z nasveti nam je občasno pomagala tudi delovna terapevtka.

Sicer pa je Neja zelo vedoželjna in vztrajna. Že kot dojenčica je preizkušala različna glasbila, zelo hitro so njena igrača postale tudi barvice, ki jih zelo spretno drži med prsti. Potem se je naravnost navdušila nad knjigami. Najprej je z zanimanjem sledila zgodbi in črkam v knjigi, kmalu pa je knjige začela prebirati kar sama.
br /> Shodila je pri dveh letih in pol, in kaj hitro je njen svet dobil nove razsežnosti. Najprej smučanje, nato rolanje, igranje nogometa, plavanje… Njena vztrajnosti je tudi pri športnih aktivnostih kmalu obrodila sadove, saj je pri vseh omenjenih športih samostojna in zelo spretna.
Še vedno pa je njena največja ljubezen list papirja in svinčniki, barvice, čopiči…
Črte in nerazpoznavne gmote so kmalu začele dobivati oblike, na svoje risbe pa vsak dan doda kakšen nov motiv, ki ga sreča v naravi – najprej cvetoč travnik, potem drevo, hiša, sonce na nebu, … Po obisku letališča se na nebu pojavijo letala, izlet z vlakom in ogled železniške postaje ji da navdih za nov motiv, po smučarskem dopustu se naslika kot smučarko…

Od marca 2006 dalje, pa je Neja Zrimšek Žiger štipendistka mednarodnega združenja slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami.

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 12 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00

Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00

Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50