Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Naslovnik Naslovnik €9.40
Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

ANGELA MEDVED

ANGELAZGIBANKA - Angela Medved je bila rojena 27.5.1932, kot četrti otrok v enajstčlanski družini in je svoje otroštvo preživljala v Cirkovicah, vasi med Pragerskim in Kidričevim. Sedaj samostojno živi v Hotinji vasi pri Mariboru. Od rojstva ji ni dano, da bi uporabljala roke kot drugi. Čeprav je drugačna, je z neustavljivo voljo zmogla vse, kar zmorejo drugi. Pri šestih je začela pisati z nogo. Že v mladih letih se je naučila z nogama opravljati vsakdanja opravila, ki so potrebna za življenje in za vključitev v družbo. Vse dela z nogama: kuha, čisti, uporablja gospodinjske aparate, šiva, pere, plete, kvačka,... Pred 18. leti je začela tudi slikati. Ta izziv jo je peljal na novo pot in postala je štipendistka Mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami.

angela2 angela3 angela5 angela6 angela4

 

 

 

unsu, vdmfk, Zveza paraplegikov Slovenije, slikarstvo, slikanje, z usti, divača, stojan zafred, slikar, umetnik, voščilnice, koledarji, beležke, darilni papir, založba, UNSU, darilne, kartice, namizni prti, ženske, torbice, slikanice, knjige, naslovniki, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, slikarji, z ustmi, z nogami, umetnost, Porcelan, skodelice, namizne kartice, svileni šal, sestavljanke, sestavljanka, denarnica, ženska, reprodukcije, reprodukcija, obesek za ključe, žepni koledar

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 6 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Naslovnik Naslovnik €9.40

Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00

Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00