Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Naslovnik Naslovnik €9.40
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

JANI BEVC

ZGIBANKA - Jani Bevc je bil rojen 25.6. 1951 na Jesenicah in umrl 8.2.2008 v Ljubljani. Po končani osnovni šoli in srednji ekonomski šoli je končal višjo ekonomsko šolo v Ljubljani. Slikarsko se je začel izobra-ževati nJANIa likovni delavnici, ki jo je organizirala Zveza paraplegikov Slovenije leta 1981, pod vodstvom Milana Eriča. Takrat je svinčnik še lahko držal z roko in je najraje upodabljal portrete. Z leti se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo zato je s slikanjem prekinil. Leta 2002 je ponovno začel obiskovati delavnice pod vodstvom Mladena Stropnika, Rassa Causeviga in Jožeta Potokarja. Jani Bevc je v svojih delih v zabrisanih tonih pričaral pravo umetniško prelivanje barv, pa naj bo to v podobah tihožitja ali krajine. Njegove prosojno tople barve, ki se vežejo na čutenje človeka, se odražajo v vseh njegovih slikah.

Član združenja je kot štipendist postal v marcu leta 2004.


bevc4 bevc3 bevc6 bevc8 bevc7

 

 

 

unsu, vdmfk, Zveza paraplegikov Slovenije, slikarstvo, slikanje, z usti, divača, stojan zafred, slikar, umetnik, voščilnice, koledarji, beležke, darilni papir, založba, UNSU, darilne, kartice, namizni prti, ženske, torbice, slikanice, knjige, naslovniki, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, slikarji, z ustmi, z nogami, umetnost, Porcelan, skodelice, namizne kartice, svileni šal, sestavljanke, sestavljanka, denarnica, ženska, reprodukcije, reprodukcija, obesek za ključe, žepni koledar

 

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 10 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00

Naslovnik Naslovnik €9.40

Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00