Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50
Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00
Naslovnik Naslovnik €9.40
Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00
Sporočilo
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

Voščilnice, čestitke, koledarji, beležke, darilni papir - ZALOŽBA UNSU

O ZALOŽBI UNSU

Pripravljamo novo, sodobno spletno stran

s podrobnejšimi predstavitvami slovenskih slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami, poslanstva naše Založbe in naše ponudbe.

Na ogled jo bomo postavili v jesenskem času.

 

 

 

 
 

 

 

 

Zaradi naše hendikepiranosti in tudi zaradi tega, da se lažje posvečamo slikarstvu, poslujemo prek svojih založb in v različnih državah izbiramo le najboljše in izključno tiste, ki delujejo v interesu invalidnih slikarjev. V Sloveniji naše interese zastopa Založba UNSU, ki v našem imenu prodaja izdelke, kot so: novoletne in velikonočne voščilnice, koledarji, darilne kartice, namizni prti, ženske torbice, slikanice, knjige, naslovniki, rojstnodevna beležka, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, knjižno kazalo, serviete, skodelice za kavo, reprodukcije, škatle za shranjevanje fotografij, pisarniški komlet, svileni šal, sestavljanke, denarnice, ...
V vseh letih od ustanovitve do danes je naše poslovanje takšno, da svoje izdelke pošiljamo kot ponudbo po domovih, ker bi bile vse druge oblike trženja za nas predrage. To ne pomeni, da morate našo ponudbo vrniti ali jo kupiti. Priložena položnica je samo v pomoč najtežje prizadetim ali starejšim, kot inštrument plačila. Naše izdelke cenijo v mnogih državah po svetu in jih tržijo na enak način.

Naše združenje je organizirano prek naših založb zato, da trži naše izdelke, ki jih naredimo z usti in ni mišljeno kot čustveni apel, da bi ljudje dajali dobrodelni prispevek, temveč, da bi plačali tisto, kar smo ustvarili. Na takšen način dobimo občutek, da smo ustvarjalni in da sami lahko poskrbimo za se. Ni ga čez občutek, da si koristen, ker ti to daje samozavest, ki nam je še kako potrebna.

Naj gre zahvala vsem, ki nam izkazujejo zaupanje in opravičilo tistim, ki jih naše voščilnice vznemirjajo.

Naslov:

Založba umetnikov, ki rišejo z usti ali nogami
UNSU
Vodovodna cesta 101
1000 LJUBLJANA
TEL.: 00386 (01) 563 26 66

http://www.zalozba-unsu.si


POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVA OSEBNIH PODATKOV >>>

 

unsu, vdmfk, Zveza paraplegikov Slovenije, slikarstvo, slikanje, z usti, divača, stojan zafred, slikar, umetnik, voščilnice, koledarji, beležke, darilni papir, založba, UNSU, darilne, kartice, namizni prti, ženske, torbice, slikanice, knjige, naslovniki, darilni papir, pisemski papir, kuhinjski kompleti, slikarji, z ustmi, z nogami, umetnost, Porcelan, skodelice, namizne kartice, svileni šal, sestavljanke, sestavljanka, denarnica, ženska, reprodukcije, reprodukcija, obesek za ključe, žepni koledar

 

Pomembno obvestilo

Z nakupom naših izdelkov pripomorete k temu, da se slikarji, ki slikamo z usti ali nogami, sami preživljamo. Vsi imamo svoje poslanstvo in vsak ga hoče do konca izpolniti, zato hočemo tudi mi živeli od našega dela. To predstavlja za nas samostojnost, spodbudo in obvezo, da vztrajamo na začrtani poti.

Prisotnost na strani

Prisotni 10 gostov .

Anketa kupcev

Kateri artikli vas najbolj zanimajo?

Naključni izdelki


Porcelanske skodelice Porcelanske skodelice €19.00

Komplet za urejanje nohtov Komplet za urejanje nohtov €27.00

Sestavljenka Romantična ulica Sestavljenka Romantična ulica €11.50